Izazov na kvadrat

Kao što najavih u prošloj poruci, zbog privatnih sam obaveza morao privremeno prestati s pripremama za maraton. Sada, kao oženjen čovjek ;),  mogu krenuti dalje i pokušati nadoknaditi zaostatak od 2 tjedna ne treniranja.

Nažalost, neću moći nastaviti s programom kojega je Janko u početku osmislio jer su dva tjedna pauziranja zaista previše. Morat ćemo osmisliti ostatak programa i priprema za maraton uzimajući u obzir vrijeme koje nam je preostalo.

Ovaj tjedan sam izvrtio nekoliko krugova po kvartu i moram priznati da se itekako osjeti očekivani pad forme 🙁 Kako bih ga što lakše prebolio,vrtio sam krugove u suprotnom smjeru nego inače 😉

Za dva tjedna je Zagreb maraton na kojem ću petu godinu za redom trčati polumaraton. Uf, tek sada kada sam prebrojao koliko sam ih istrčao shvaćam da je to obljetnica. Obljetnica mog bavljenja trčanjem, ali i jubilarni nastup na ZG polumaratonu. Iskopao sam i svoj osvrt na prvu utrku koju sam istrčao.

Zaželio sam se i pisanja pa se radujem narednom periodu koji će mi biti dvostruko izazovan: vratiti se u formu i pripremiti za maraton! Danas i sutra me čekaju kišni treninzi.

This entry was posted in Trening. Bookmark the permalink.