Početak jednog dugog prijateljstva

Svaki trkač će vam reći da je za njega poseban dan – dan kupnje novih tenisica. Teško je opisati osjećaj koji nas obuzme kada uđemo u neki dućan s tenisicama. Pretvorimo se u čudovišta. Cure iz SEX I GRADA su male bebe za nas. Spremni smo potrošiti zadnje pinku na nove tenisice. Nozdrve se dodatno prošire na spomen popusta!

Danas sam išao u Prelog volontirati u organizaciji 3. Međimurskog triatlona kojeg organizira dragi prijatelj dr. Vlahek, tj. njegov klub. U povratku sam ovlaš predložio da navratimo nakratko u outlet centar u Sv. Heleni. Od nas 4, samo sam ja bio za navraćanje, ali s obzirom da je ostalim u autu  bilo svejedno odlučili smo navratiti. I naravno, čim smo ušli u dućan s tenisicama i čim smo vidjeli snižene cijene + dodatnih 20% na kasi pretvorili smo se u čudovišta. Kupili smo 3 para tenisica, hlače i (ženski) sportski grudnjak. Pitam se što bi bilo da smo išli s namjerom da se zadržimo u šopingu?

Jedne od kupljenih tenisica su završile i kod mene 🙂 Već neko vrijeme tražim nove tenisice jer su mi neke koje koristim dotrajale, a adidas Marathon 10 ne koristim za trening nego samo za utrke. Osim što svi mi trkači imamo svoje kriterije kupnje tenisica, ja imam još jedan, a to je da ih uvijek kupujem na sniženjima. Fakat nema smisla davati 800-900 kn kada se te iste tenisice mogu kupiti za 1/3 novaca na sniženjima. Samo treba biti strpljiv i tenisice će same doći. Kao ove danas. 360 kn nije puno, zar ne?

miCoach workout - 31.7.2010.
1:03:55h / 780 CAL / 11 km / 125 BPM / 5:50 min/km

Danas mi je po planu bio trening u plavoj zoni 10 km. Odmah sam išao isprobati nove tenisice i moram priznati da sam jako zadovoljan s njima. Vjerujem da je ovo početak jednog dugog prijateljstva… što je u trkačkom svijetu dosta relativno jer se tenisice mijenjaju nakon cca 800 km. Vidjet ćemo hoće li mi poživjeti do atenskog maratona.

Sljedeći izvještaj je u srijedu nakon Jutarnje Gelender lige!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.